Agu Go

GO take it anywhere

De ontwikkeling van de productwebsite voor de nieuwe kledinglijn van AGU. Een moderne gebruikersinterface om de jongere doelgroep aan te spreken.

AGU is een Nederlands bedrijf uit Alkmaar dat fietskleding maakt. Het is een merk dat de oudere generatie in Nederland misschien wel kent, maar de jongere generatie zal het waarschijnlijk niet meer herkennen. Om deze jongere doelgroep aan te spreken heeft AGU een nieuwe kledinglijn ontwikkeld, genaamd de AGU GO.

Voor dit product heeft RK Mediadesign de technische ontwikkeling van de productpagina verzorgd. Op de website is een verkoopmodule geïmplementeerd, naast een volledig nieuwe interface en gebruikerservaring, die moet dienen als een basis voor volgende AGU projecten. In samenwerking met een fotograaf is er een nieuw fotografie concept ontwikkeld.

De website heeft een moderne interface met verschillende CSS animaties om het materiaal van de kleding uit te leggen. Onderaan de pagina is een Winkelzoeker ontwikkeld, zodat gebruikers eenvoudig hun dichtsbijzijnde verkooppunt konden vinden. Kijk voor en uitgebreide uitleg van dit project op de Behance-pagina.

Opdrachtgever

AGU

Services

Het resultaat

Een nieuwe, moderne en toekomstgerichte website.