Koken met Kennis

Lekker slim koken

Koken met Kennis is het online platform van COOK & CHEMIST om je beter en lekkerder te leren koken. RK Mediadesign verzorgde de technische ontwikkeling deze online kookschool.

Koken met Kennis is het online platform van COOK & CHEMIST om je beter en lekkerder te leren koken. Samen met kok en chemist Eke Mariën heeft RK Mediadesign de techniek verzorgd voor een online platform waarop hij ons leert om beter en lekkerder te koken.

Door middel van een custom template gebaseerd op het CMS systeem Wordpress is een flexibel en schaalbaar systeem ontwikkeld, dat toekomstproof is. Op de website van Koken met Kennis staan allerlei recepten, video's en blogberichten. Daarnaast heeft Eke enkele boeken geschreven die de moeite van het lezen zeker waard zijn!

Koken met Kennis heeft inmiddels meer dan 1000 volgers en is hard op weg om grote stappen te maken online. Trots dat wij daar een rol in mogen spelen!

Eke Mariën

Over het resultaat

Hartelijk dank voor het realiseren van mijn website! Het ziet er prachtig uit en gaat na invulling nog veel mooier worden.

Opdrachtgever

Eke Mariën Culinaire Communicatie

Het resultaat

Een schaalbare en gebruiksvriendelijke website met een authentieke uitstraling