Teampulse

Realtime wedstrijdanalyse voor korfbalcoaches

Realtime wedstrijdanalyse voor korfbalcoaches door middel van de Teampulse app. Registreer acties, bekijk statistieken en anticipeer!

Teampulse is een app voor iOS en Android waarmee korfbalcoaches de performance van hun team kunnen meten tijdens wedstrijden. Dingen die worden gemeten zijn bevoorbeeld aanvalsrendement, afrondingspercentages, rebounds, schotposities en de percentages van individuele spelers. Doordat coaches meer realtime inzicht hebben, kunnen ze direct anticiperen op het spel van hun team en kan de teamprestatie worden verbeterd.

RK Mediadesign heeft in samenwerking met de KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond) een een hybride app ontwikkeld, die zowel voor iOS als Android werkt. Momenteel is Teampulse nog in b├ęta, maar er wordt snel een eerste stabiele versie op de markt gezet.

Naast de app heeft RK Mediadesign ook de productwebsite ontworpen en ontwikkeld. Hierop is meer informatie te vinden over de app en kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Opdrachtgever

RK Mediadesign

Het resultaat

Een hybride app, gericht op performance, met een moderne gebruikersinterface.